Critical Miss

Emlékezz egyszerűen!

2008. április 05. 00:35 - Critmiss

Nagyon jó szolgáltatást találtam! YourLi.st.com. Annak, aki Gmailt és egyben Gmail Calendart használ, ez valószínűleg nem lesz akkora durranás, de az egyszerűsége miatt nekem nagyon szimpatikus a dolog.

Hogy miről is van szó? Beírod az e-mail címedet, beírod azt, hogy mire kellene emlékezned, kiválasztod a naptárban, hogy mikor esedékes, utána pedig azt, hogy mikor kapd meg az emlékeztetőt. Mindez regisztráció nélkül.

Vannak hozzá persze browser gombok is, hogy tényleg csak egy kattintás legyen egy-egy emlékeztető elindítása. Egész évre előre beállíthatsz eseményeket, ami például évfordulókat elfelejtő férjeknél vagy szerelmeknél szintén hasznos lehet. Minek annyit veszekedni, meg csalódni? Egy katt és kész.
Szólj hozzá!

Régi és új ügyek

2008. április 02. 23:00 - Critmiss

Szeretném jelezni kedves Indexes újságíró, hogy ez egy elképesztően régi sztori, és ha azért fizetnek, hogy külföldi site-okról szedj le híreket, akkor végezd a dolgodat rendesen.

Másrészt pedig továbbgyűrűzik a divatbotrány Amerikában. Hogy miről van szó?

Azzal kezdődött, hogy egy beépített ügynök leleplezett egy minden valószínűség szerint már nyolc éve tartó korrupciós ügyet, melyben többek között Marc Jacobs, illetve az ő képviselő pr-cég, a KCD fizetett alkalmanként többezer dollárt egy bizonyos James Jacksonnak, aki az egyik legimpozánsabb épület menedzsere volt, és mindig elintézte nekik, hogy last minute áron összejöjjön a helyszín a divatbemutatókra. Szegény Marcot már faggatják, a KCD pedig süllyed.

A legújabb botrány most arról szól, hogy a Prada casting igazgatója is kenőpénzt fogadott el modellügynökségektől, hogy szerepeltesse a lányaikat a Prada és a Miu Miu kampányokban. Ami egyesek szerint az egészben érdekes lehet, hogy épp a Prada kezdett szinte kizárólag sápadt szőkéket kiküldeni a kifutókra, aminek ma már az az eredménye, hogy nagyítóval kell keresni a divatheteken, sőt bármilyen bemutatón a fekete vagy ázsiai modelleket. Ez kint már akkora probléma, hogy konferenciákat, meg kerekasztalbeszélgetéseket rendeznek.

Na, ennyi sztori fért mára.
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása