Critical Miss

Miszcellánia

2009. március 08. 07:15 - Critmiss

Egy képzőművész fordított napra hívta fel a Wall Street vezérigazgatóit, részletesen megindokolva, hogy miért is lenne jó, ha egy művész igazgatná a céget. Érdemes elolvasni egyébként. Sokan haszontalannak tartják a művészeket, de azok, akik tényleg teljes odaadással dolgoznak, valóban rendelkeznek a listában leírt tulajdonságokkal. (Community Arts Network)

A Pompidou-ban 51 évből válogatták össze kilenc művész kiállítását a semmiről. A katalógus 39 euró. Az újságíró egyébként elmagyarázza, hogy ez miért jó. (The Independent)

A brit szabadúszó írók, újságírók átlagkeresete 4000 font évente, ami kevesebb, mint egy pénztárosé. (The Guardian)

A Tahoma, Verdana, Giorgia és még 70 további fontcsalád alkotója Matthew Carter. A h betűvel kezdi a tervezést, míg mások inkább a q-t preferálják. A Wired-nek és a New York Times-nak is alkotott már fontokat. (Washington Post)

Brooklyn az új szexi hely. Nem mondanám, hogy az új Manhattan, mert még nem voltam ott. (The New York Times)

Részletes (rendőrségi eredeti) leírás arról, hogyan verte meg a pasija Rihannát. Elég durva. (The Smoking Gun)

A CIB-es szöszi és a doki tényleg nem jöttek össze a legújabb reklám szerint. Bocsánat mindenkitől! Fura, hogy félreértettem.

Két szuper kép elnökről és elnöknéről. (Jezebel)

Hivatalos portré. Úúúúúú.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daddy comes home. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedvencs Sarah Haskinsünk ezúttal az Oscar díj átadáson történtekkel kapcsolatos érthetetlen Jennifer Aniston vs. Angelina Jolie spekulációkról készített egy összeállítást. Ha valaki nem lenne képben: az egyik díjat Jennifer Aniston adta át Jack Black-kel és a "jelenetük" alatt bevágták Angelinát, ahogy nevetett a poénokon. A hirdetési bevételeket növelni akarók természetesen kitalálták, hogy Aniston kikészült, amikor meglátta vetélytársát a kivetítőkön.

Nézzétek meg a többit is. Főleg a csokoládés és a bőrápolásos reklámokról szóló videók a jók.

+1: Vanilla Ice bocsánatot kért. Bocsánatot kért a ronda frizurákért, a bő nadrágokért és a botrányokért. Azt mondta, hogy fiatal volt és egy bábu (a kiadóvállalatok kezében). (The Sun)

 

 

2 komment
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr91970399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betonpanda 2009.03.08. 14:18:54

4000 fontból itthon se nagyon ugrálnék :s

Critmiss 2009.03.08. 16:18:34

Igen, ezért elég szomorú.
süti beállítások módosítása