Critical Miss

Miszcellánia

2009. április 13. 07:06 - Critmiss

Ez egy fast miszcellánia lesz, mert mostanában nagyon sok csillag termett a GReaderemben és szeretném őket gyorsan kitakarítani. Plusz bármelyik pillanatban elmehet a net.

Kijött az a film, amit Cindy Sherman volt pasija készített azért, hogy mindenki sajnálja őt. (Jezebel)

Hillary Clinton lottót indított, hogy kifizethesse a kampány során felhalmozódott adósságait. A nyeremény egy nap Bill Clintonnal, vagy James Carville-lel és belépők az American Idolra. (Washington Post)

A New York Times újságírója arra szólította fel az olvasókat, hogy ne rúgják ki a bejárónőjüket - ezzel is segítve az amerikai gazdaságon. Persze igazából azért írta ezt, mert már elszokott a takarítástól, de mindegy. (The New York Times)

Amerikában megnyitott az első Topshop. Őrület. :) Mindenesetre hogy teljes legyen az élmény, stílustanácsadókat is hadba állítottak, akik addig nem engednek el, amíg rád nem sóztak egy halom ruhát. Egyenesen Londonból importálták őket. (The New York Times)

Gwyneth Paltrow elárverezi az eBay-en ruháinak egy részét és egy alapítványnak adományozza a befolyt összeget. Viszont van a ruhák között olyan is, amit ő maga reklámoz, például egy Tod's magassarkú. Szerintem hiba. (Fashionista)

A brit miniszterelnökné bérli a designer ruhákat, nem úgy, mint MObama. Ugyanis az összeférhetetlenség látszatának elkerülése érdekében nem fogadhat el ajándékokat, így nem vehet kölcsön ruhákat sem. (The Cut)

Az antiszemitizmus mértéke elvileg csökken Lengyelországban, részben a kultúrának köszönhetően. Remélem, igaz. (The New York Times)

Itt megkapjuk a választ arra, hogy miért béta még öt év után is a Gmail. (Slate)

Itt pedig azt tudhatjuk meg, hogyan mutatja az irodák kialakításának evolúciója a munkavégzéssel kapcsolatos attitűd változását. (Wired)

A Slate tanácsadó rovatában azt a kérdést teszik fel, hogy a "klikkelj egyet" típusú adakozó akciók hatásosak-e egyáltalán és érdemes-e csatlakozni. A válasz igen és nem. (Slate)

Hú, azért sok maradt még, szóval jön majd újabb miszcellánia. Ha valakit érdekelne részleteiben valamelyik hír, de nincs ideje elolvasni, szóljon és beindítom a referálószolgálatot. :)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr851061622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása