Critical Miss

Szeeeegény Salma Hayek!

2009. április 26. 07:10 - Critmiss

Jól meghackelték Salma Hayek mailboxát. Ráadásul nem is volt nehéz dolga az elkövetőknek, mert a születésnapi dátumot és az egyik legsikeresebb filmjének címét kellett megadniuk.

Úgyhogy kiderült, aminek kellett: Salma Hayek alapvetően egy gazdag, de hétköznapi nő a miénkhez hasonló napi ügyekkel. Persze mindegyik "kicsit" nagyobb ügy, mint amivel nekünk valaha foglalkoznunk kell egész életünkben, de örüljünk ennek inkább. Ki szeretné, ha Fatih Akim visszautasítaná, miután hetekig próbálta elérni mailben és telefonon - hiába?

Persze van vidámabb oldala is az életének: a Balenciagától és a Stella McCartneytól próbálgat ruhákat és sofőr/testőr várja a reptéren.

Üdítően hétköznapi infó, hogy sok app-ot tölt le az iPhone-jára (pl. a Pandorát!) és egyébként meglepő módon Mac-et használ. Egyáltalán nem néztem volna ki belőle.

Nade mostmár jobb jelszavakkal kell dolgoznia, az tuti.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr171086528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Critmiss 2009.04.26. 23:53:28

Idézve Amon-t (utólagos engedelmével) a Turulmeme-ről: mikor esik mát le, hogy "mac-et használni" az USA-ban nem jelenti azt, hogy az ember "kiváltságos", és azt sem, hogy "különleges", ott ez tucatáru... miért is "nem nézted volna ki belőle"?

Nos, azért nem, mert más, mint a Windows, amit még mindig többen használnak, mint Mac-et. Eleve a legtöbb embernek a Windows-zal van meg az első számítógépes élménye. Egy elfoglalt celebnél azt gondolnánk, hogy nem fogja az idejét pazarolni egy megszokottól eltérő rendszer használatának megtanulására. Eszembe sem jutott, hogy az USA-ban a kiváltságosok vagy a különlegesek vannak ráindulva a Mac-re.
süti beállítások módosítása