Critical Miss

Magyar design blog

2009. június 11. 07:46 - Critmiss

Még az előző héten le akartam írni, csak aznap este tízkor elaludtam. Szóval az ötletem egy olyan blog könnyű sikerre váró bloggeraspiránsoknak, ami könnyen megvalósítható, nem jár rengeteg utánajárással, több állandó rovat is kialakítható rajta, recikláláson alapul és ha elég szexi, viszonylag nagy olvasottságra is szert lehet vele tenni.

Ez egy design blog lenne azzal a specialitással, hogy kizárólag magyar designerekre és termékeikre összpontosítana. Foglalkozna formatervezéssel, divattal, építészettel, mindezeknek a történetével, meg amit el lehet képzelni. Interjúk, eseményekről készített beszámolók, portfoliók vagy csupán egy-egy termék bemutatása satöbbi satöbbi. Tehát nagyon könnyen lopható, de közben te vagy a jófej, hogy mindezt összegyűjtöd és foglalkozol vele.:)

Na, hát ennyi, de szerintem nem is kell sokkal nagyobb dolgokra vállalkozni. 

Szólj hozzá!
Címkék: blog ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr271166317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása