Critical Miss

Sűrű hétvége volt

2009. június 23. 07:58 - Critmiss

Szokatlanul sok videót lőttem a hétvégén, ezek közül kettőt teszek fel végül. Az egyik már megvolt, a KKP tüntetés, a másik pedig a fent látható videó egy új médiaművészeti és történeti kiállítás, a Pillanatgépek megnyitójáról.

Ez most nem igazán jött be, gondolom, meg is látszik a videón, amit azért nézzetek meg, mert a legvégén van a legjobb munka. A Pillanatgépek olyan, mint a tavalyi Kempelen Farkas kiállítás, ami inkább egy modern múzeumi tárlat volt. Persze értem a koncepciót és a stratégiát is: nyár van, kevesebb a látogató - ilyenkor senki nem veti be a nehéztüzérséget. Azért érdemes elmenni.

Kieg: És ha már sűrűség, a héten kicsit kevesebb poszt lesz a megszokottnál. Bocsi!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr11202296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lizza 2009.06.25. 09:21:00

Nekem tetszik a tárlat a videó alapján. De a legjobban az alatta szóló szám. Miez?

Critmiss 2009.06.25. 10:31:53

@lizza: Szia, tényleg nem rossz a tárlat - főleg az a bolygós munka -, nincs vele gond, csak az előző kiállítás annyira jó volt, hogy ahhoz képest halvány.

A zene pedig Santogold (az énekesnő művészneve), bár úgy hírlik, önkényesen átnevezte magát nemrég Santigoldnak. A szám címe pedig Starstruck.
süti beállítások módosítása