Critical Miss

Street fashion ideálok

2009. július 15. 07:48 - Critmiss

Egy általam (talán eddig) méltánytalanul nem olvasott site, a Refinery29 készített egy nagyon vicces infografikát arról, hogyan kell öltöznie a Scott Schuman környezetében, illetve a világ divatfővárosaiban élő fotóalany-aspiránsoknak, ha azt akarják, hogy felkerüljenek a Sartorialist blogra.

Nem árt például, ha modellalkat vagy, de ha mégsem így lenne, még nincs veszve minden, mert egy drága kiegészítővel máris hatványozódnak az esélyeid. Esetleg még megoldható a dolog egy fura kalappal vagy ha nagyon biztosra akarsz menni, mindezt egy vintage bringával, valami élénk színnel, és cigarettával fokozhatod.

Ha nagyobb méretben szeretnétek látni a cuccot, át tudtok kattintani a gazdákhoz. Milyen kis korrekt vagyok, nem? :D

Mindenesetre találtam egy fotót, ami durván egybevág ezzel a gyűjtéssel. Fel is tettem a Tumblr-re még régebben, értetlenkedve:

Kvázi modellalkat: pipa

Cigi: pipa

Fura kalap: pipa

Régi bicikli: pipa

Élénk szín: pipa

(Lehet, hogy ez a kép volt az egyik alap a grafikához?!)

De nincs is ezzel semmi baj, mert ha esetleg Milánóban jártok, elég egyszerűen biztosra lehet menni. Szóval hajrá lányok-fiúk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr711246712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása