Critical Miss

Vicces kacatleltár

2009. augusztus 28. 07:30 - Critmiss

Aki olvas már egy ideje, tudja, hogy mennyire használatmániás vagyok és mennyire utálom a felesleges dolgokat. Ezzel egyre többen így vagyunk, mindenki a saját módszerével próbálja saját magát és a környezetét ráébreszteni a pazarlás mértékére.

Vizuálisan ez általában leltárok formájában jelenik meg, persze van, aki művészetet csinál belőle. Ez a fickó viszont nem veszi annyira komolyan magát: készített egy sorozatot, ahol idétlen ruhában ül egy kanapén és lefényképezi magát a lakásban található tárgyaival. Ez így önmagában elég unalmasnak tűnik, ezért megspékelte mindezt egy kis játékkal, hogy élvezhetőbb, és az anyag nagyságából következően fogyaszthatóbb legyen. Én mindig az aranydisznót próbálom elkapni, de csak elsőre sikerült, azóta nem jött össze.

Nézzétek meg ti is, nem lövöm le a poént. Persze azért túl sokat se várjatok. :)

Mindenesetre ez egy nagyon jó fogás arra, hogy felhívja magára a figyelmet. Ugyanis fotós, ráadásul az a megrendelésre dolgozó fajta, szóval neki tényleg nagyon fekszik ez a módszer.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr991338544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása