Critical Miss

Ötlet sorozathoz/rovathoz

2009. szeptember 02. 07:53 - Critmiss

Valamelyik este a körúton volt dolgom és az Üllői út felé haladva egy iszonyatos hely előtt mentem el: lélektelen, igazi vendéglátós hangulat zseléshajúakkal, egy párasztalos szabadtéri "terasz", az esti óra ellenére is nagy zaj... és meglepetésemre ennek ellenére is meghitten beszélgettek itt egymással fiatal fiúk és lányok. Annyira furcsa volt ez, hogy majdnem odamentem hozzájuk megkérdezni, hogy mégis mi vitte rá őket erre.

Erről jutott eszembe, hogy lehetne egy ilyen sorozatot készíteni. Mármint meg kellene kérdezni az embereket, hogy miért is vannak abban a rossz kávézóban/büfében/étteremben/kocsmában, ahol éppen rajtakapták őket.

Természetesen nagy részük érzékelné, hogy valahogy ki kell menteniük magukat, és egy idő után hasonló indoklási minta rajzolódna ki, de azért arra mindenképpen használható lenne ez a cikksorozat vagy rovat, hogy elmondják, egyébként szerintük mitől jó egy kávézó/büfé/étterem/kocsma vagy éppen cukrászda.

Én elolvasnám. :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr71342939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsombor 2009.09.02. 11:45:07

ez csodálatos, ha a diningguide videórovatot indít, odavaló

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2009.09.02. 12:01:56

Szerintem ezt a sorozatötletedet vidd el egypár feltörekvő étteremnek/pubnak. Biztos finanszíroznák, mert ezzel gyakorlatilag egy komplett piackutatást végeznél nekik. :)

Critmiss 2009.09.02. 13:04:14

@zsombor: Igen, teljesen. De ha nem is videóval, olyan amerikai stílusú képriporttal meg lehetne támogatni.

@HTamas: Egyébként ez nem rossz ötlet. :) Ha valaha szabadúszóvá válok, lehet, hogy belevágok ebbe is.
süti beállítások módosítása