Critical Miss

Ötlet: Ki követ?

2010. február 01. 07:08 - Critmiss

A követők áttekintése és kilétük-milétük észben tartása nagyon nehéz egy bizonyos mennyiség fölött, ezért arra gondoltam, milyen jó lenne egy site, ami egy közös felületre importálná a különböző site-okon fellelhető követőket és követetteket.

Automatikusan megjelölné az egyezéseket, de kézzel is be lehetne jelölni, ha valaki mondjuk más néven követ a Twitteren és a Tumblr-en. A felületen megjelenne az is, ki mit ír magáról a profiljában, de akár saját megjegyzéseket is lehetne tenni hozzájuk. Például ilyen lehet az e-mail cím.

Alapvetően hiúsági szempontokat szolgálna egy ilyen site, hogy könnyebben áttekinthető legyen, egyáltalán kik követnek minket. Persze használható lenne egyfajta SMO-s kiegészítésként is. :)))

Bónuszötletek: Milyenek a követőid? - a reakciók (like-ok, kommentek stb.) alapján a site kidobna egy összegzést arról, mely témákat bírják a legjobban és ez alapján társadalomtudatos, a technológia iránt érdeklődő vagy éppen bulvármártír a közönséged.

A második hasonló ötlet a Milyen vagy te? összegzés. A like-jaid, kommentjeid alapján mondja meg, hogy cukiságimádó hobbista politológus, vagy divatőrült gasztrozseni vagy. Kicsit a Tumblr Crush-hoz hasonlóan. Természetesen komolytalan az egész, de mémnek jó.

Egyébként egy rövidebb keresést már csináltam a Ki követ site-hoz, de nem találtam ilyet.

1 komment
Címkék: ötlet website

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr641718336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonimanonim (törölt) 2010.02.01. 17:04:02

Szólj, ha lesz ilyen mert ez már ötlet szintjén értelmesebb a facebook iwiw minden-egyéb-lófasz összességénél.
süti beállítások módosítása