Critical Miss

Miszcellánia 61.

2010. február 13. 19:38 - Critmiss

Átlagban heti két indie könyvesbolt zárt be 2009-ben az Egyesült Királyságban. (The Guardian)

Ravi Shankar elindít egy zenei kiadót East Meets West Music néven. Egyébként április hetedikén lesz 90 éves, és lényegében 70 éve van színpadon. (CNN Go - Ázsiai béta verzió)

Egy chicagói festő Twitteren jelenti be, hol fogja hagyni a képeit. Így lettek követői, megbízásai és vásárlói is, de a kurátorok szkeptikusak. (The Chicago Tribune)

Az unalom - ha nem is öl -, nagyon káros lehet az egészségre, úgyhogy érdemes figyelni, ha konstans módon jelen van az életetekben. (Discovery News)

Lindsay Lohan háza tele van irtó drága kacatokkal, ezeket most egy reality műsoron keresztül kiválogatták, és rendbe tették a házat is. Eredetileg azt emlegették, hogy a cuccok eladásából befolyt összeget jótékony célokra fogják fordítani, de most elindítottak egy site-ot Lohanhouse néven, és nem említik sehol, mit csinálnak a bevétellel. Ráadásul szégyenszemre rosszul írták szegény Marc Jacobs nevét is az egyik kabátnál. (Jezebel volt, de bezártam, szóval itt az eredeti)

Kitűnő esély néhány ritkaság megvásárlására: a csődbe ment Polaroid kb 1200 darabos kollekcióját júliusban elárverezik. 7,5-11,5 millió dolláros bevételt várnak, és az egyik hitelező cégnek utalják át. Az aukciót sokan ellenzik, mert a művészeknek korábban azt az ígéretet tette a Polaroid, hogy az általuk készített alkotások mindig a kollekcióban maradnak, és szabadon lehet majd tanulmányozni őket. (Bloomberg)

Ha valakit érdekel egy Zero nevű gyűjtemény aukciójának váratlan sikerével kapcsolatos spekuláció, itt megtalálja. (The New York Times)

Az Origo Techbázis cikke után pedig itt egy újabb írás a professzionális videójátékosokról önvallomás formájában. (Edge)

Találtak egy hullát annak a háznak a telkén, ahol Christian Bale lakott a Terminátor forgatása alatt. Az áldozat feleségét gyanúsítják. (TMZ)

A Slate újságírója szerint a Closer a legrosszabb randifilm. (Slate)

Egy japán tinédzser lány írt egyháromrészes könyvsorozatot valami farkasfiú(!)ról a mobilján, és 110 ezer példányt adtak el belőle. (Jezebel)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr561755549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása