Critical Miss

Akcentussal bevágódni

2010. március 31. 07:16 - Critmiss

Imádom a brit akcentust, de az amerikaiban is van olyan, aminél szebbet nem nagyon tudnék mondani (pl. a new york-i). Azt is szeretem, ahogy a franciák próbálkoznak az angollal. Ezzel sokan így vannak, úgyhogy csak idő kérdése volt egy olyan társkereső site, az I love your accent elindítása, ahol a különböző nemzetiségekhez tartozó userek kereshetnek maguknak párt az általuk preferált akcentusnak és persze sztereotípiáknak megfelelően.

Szerintem nagyon jó az ötlet, aranyosan kezdetleges a kivitelezés, és ha valaki nagyon magányos és nagyon el szeretne húzni az országából, ezt neki találták ki.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr501874851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intizar 2010.04.21. 13:20:04

Van-e olyan, aki a hunglisht szereti?

G_P 2010.04.21. 17:31:20

A brit (főleg északi városok) kiejtést szeretni kicsit V-VI-VII + II-XII. kerületi népbetegség nálunk, ami a fiatalok között terjedt el, én azt reméltem, hogy a felfújt indiehullámmal párhuzamosan már kihalt a dolog.

Szeű, oáj dzsüsz vánnöd tú thell jú disz.
süti beállítások módosítása