Critical Miss

Ötlet/kérdés: párhuzamos hangleadás

2010. április 02. 06:50 - Critmiss

Nem tudom, hogy van-e már ilyen eszköz, mindenesetre én nagyon szeretném, ha meg lehetne oldani, hogy a TV-t úgy is lehessen nézni, hogy leadja a normál hangot, de közben lehet fülhallgatóval is nézni.

Tehát párhuzamosan adja le a hangot, nem pedig az van, hogy vagy bedugom a fülhallgatót és akkor senki más nem tudja élvezni az adást, vagy kihúzom és akkor én nem, mert mondjuk nem feliratozzák a műsort és rossz minőségben megy a hang.

Azt gondoltam, hogy a digitális televíziózással ez majd szépen megváltozik, mert az összes csatorna feliratozva lesz, de ez azért egy elég nagy hazugság - egyelőre nem létező opció. Szóval a mai napig az van, hogy vadászok a feliratokra, egyre gyakrabban hiába. Ugyanis a TV2 is leállt ezzel.

Esetleg valaki tud megoldást erre a fülhallgatós problémára?

2 komment
Címkék: tv kérdés ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr201874926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannácska 2010.04.05. 15:15:15

A SINI Wesselényi utcai boltjában (19-es szám, de van honlapjuk is www.sini.hu/ ) nagyon kedvesek a srácok, biztosan tudnak neked segíteni valami speckó jack-dugóval vagy esetleg egy megosztott kábellel...

Critmiss 2010.04.08. 22:13:33

@Hannácska: Ha ez ennyire egyszerű, én leszek a legboldogabb ember a világon és meg kell innod velem három koktélt.
süti beállítások módosítása