Critical Miss

Újnáci-e Sandra Bullock?

2010. április 06. 07:39 - Critmiss

Itthon és külföldön is sok cikk foglalkozik szegény Sandra Bullock-kal és az idióta, megcsalós férjével, akiről sorra jelennek meg olyan képek és információk, melyek arra engednek következtetni, hogy bizony újnáci.

Eddig többnyire vele foglalkozott a sajtó, viszont kevesen tették fel a kérdést: vajon mit jelent az, hogy Sandra Bullock egy újnácival élt? Ő is újnáci vagy csak egy végtelen türelmű, szerelmes nő? Esetleg nem is tudott férje ideológiai perverziójáról, ahogyan a sok-sok megcsalásról sem?

Szerintem a legutóbb említett lehetőség a legvalószínűtlenebb, a második még talán hihető, de én arra tippelnék, hogy ha nem is mély egyetértésben volt férjével a nácizmussal kapcsolatban, mégiscsak elfogadhatónak tartotta.

Lehet persze, hogy ilyen közegben nőtt fel és a nácibeszéd olyan számára, mint az évtizedek óta sárguló tapéta, amit már észre sem veszünk.

Szerintetek? Szavazzatok!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr31892885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyber panka 2010.04.06. 09:52:24

Utalom sandra bullockot meg a filmjeit is de ettol fuggetlenul sajnalom a sztori miatt. A badass csavokat nem neki szantak

Am580 2010.04.21. 13:19:10

Ráadásul Sandra Bullock anyanyelvi szinten beszél németül, német származású anyukája révén.

Akibújt 2010.04.29. 08:32:21

Kedves Kisasszony, nem gondolja, hogy lassan itt az idő, hogy elnézést kérjen a fenti postért? Ha másért nem, legalább a művésznő örökbefogadása kapcsán. Ja, egyébként vasárnap anyák napja lesz. Nosza.

Critmiss 2010.04.29. 17:08:38

@Akibújt: Igazad van!

"Kedves Sandra Bullock!

Nagyon sajnálom, hogy meggyanúsítottam azzal, hogy Ön elfogadhatónak tartja az újnácizmust és nem feltételeztem Önről, hogy egy végtelenül szerelmes, teljesen elvakult nő, aki bármit figyelmen kívül hagy, csak hogy ne maradjon egyedül.

Remélem, legközelebb nagyobb szerencsével jár. És ha szolgálhatok egy óvatos, félve elmondott jótanáccsal: higgye el, a rendes fiúk is izgalmasak!

Sok boldogságot kívánok Önnek a jövőben.

A kicsi nagyon cuki egyébként.

Üdvözlettel,

ZaZie"
süti beállítások módosítása