Critical Miss

Hiszti

2010. április 07. 07:42 - Critmiss

Nem aktuális most különösebben, de azért zavar, hogy ha egy nő feszült és ideges, vagy akár csak erőteljesebben képviseli a véleményét vagy érdekeit, akkor az egy hisztigép. Ha viszont egy férfi tesz ezt, akkor szimplán határozott.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr341892625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.04.08. 10:53:03

első ránézésre valóban idegesítő lehet, de ha belegondolsz, ezeket a 'vitapartnereket' nem lehet komolyan venni, hiszen nem az a céljuk, hogy érveléssel, értelmes vitatkozással meggyőzzenek, hanem csak az, hogy bármilyen áron, lehetőleg megalázó módon kerüljenek fölényes helyzetbe. Az ilyenekkel meg minek szóbaállni? Komolytalanok.
Van még pár ilyen beszólási típus, aminek láttán-hallatán azonnal meg kell szakítani a kommunikációt és nem szentelni több figyelmet az illetőnek.

Critmiss 2010.04.08. 20:49:05

@Rékuc: Addig nincs is gond, amíg az illetőnek nincs ráhatása a munkádra, azaz mondjuk nem a főnököd. :)
süti beállítások módosítása