Critical Miss

Miért nincs H&M Texasban?

2010. május 11. 07:18 - Critmiss

A drága Rupert Murdoch miatt nem tudok bővebben válaszolni a kérdésre, mindenesetre a H&M-nek azért nem volt eddig boltja Texasban vagy éppen Floridában, mert nem tudták, milyen stratégiát kövessenek olyan helyeken, ahol nem igazán vannak évszakok, mert szinte mindig meleg van. (Most elvileg meggondolták magukat.)

Bennem ez a kérdés ötlött fel, csak éppen teljesen fordítottan: Németország északi részén, és attól feljebb például teljesen indokolatlan bikiniket, meg rövidnadrágokat árulni, mikor állandóan esik az eső, fúj a szél, és ha süt is a Nap, tutira nem melegen.

Én legalábbis a minimum harminc fokot nevezném melegnek, ami ott fent már iskolaszünetet és teljes kiakadást okoz.

Érdekes, hogy ezeken a helyeken nem volt problémája a cégnek a stratégiával.

(Ps.: Rupert, I love you!)

2 komment
Címkék: divat business

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr471991028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sophie. 2010.05.16. 14:20:04

de az északnémetek miértne járnának nyaralni, vagy uszodába? :D lásd pl a bpn vakációzó angol/német tinédzsercsoportokat, akik már februárban flipflopban, picsanaciban és természetesen óriáskapucnis pulcsiban örülnek a "melegnek", én már ha rájuk nézek vesegyulladást kapok :P

meg amúgy ha ilyen szempontból gondolunk bele akkor kb a világ 70%ában csak egyféle szezonra kéne ruhát árusítani, sokkal ritkábbak a 4évszakos helyek, máskérdés hogy pont ezeken a helyeken van egyáltalán annyi pénz hogy szezononként ruhákat vegyenek az emberek, asszem szibériából ugyanúgy nemhiányzik a h&m és bikinirészlege mint mozambikból a pufidzsekik :P

Critmiss 2010.05.19. 12:46:02

@sophie.: Jó, lehet, hogy járnak nyaralni, viszont úgyis szétshoppingolják magukat a meglátogatott helyen.

De egyébként igazad van, illetve értem az érvelésedet. :)
süti beállítások módosítása