Critical Miss

Durván jó site költekezéshez

2010. július 07. 07:29 - Critmiss

Biztosan sokan ismeritek a FFFFOUND-ot, ami lényegében egy közösségi képblog, ahol a felhasználók posztolnak mindent, ami valamiért tetszik nekik. A legtöbb érdekes kép itt bukkan fel először, legalábbis itt válik sokak által hozzáférhetővé és ismertté. Ha tehát napi inspirációra van szükséged vagy tudni akarod, mik a trendek, akkor többek között ez a site-ot tutira követed.

Ehhez hasonló site-ok több témakörben léteznek, legutóbb egy olyanra találtam rá, ahol a userek klassz, létező, megvásárolható tárgyakat posztolnak. Ez a Svpply, ahol a sok cucc közötti turkálást megkönnyíti, hogy kategóriánként is le lehet hívni a bejegyzéseket. Nem mellesleg szép és áttekinthető az oldal, nem úgy, mint más stipistop-site-ok vagy az olyan blogok, mint a NotCouture.

Ha megnézitek a legalacsonyabb árkategóriát, már ott találhattok egy csomó szívfájdító dolgot. Szóval a pénztárcáknak már megint befellegzett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr692113767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása