Critical Miss

Ötlet: mama-papa gomb

2010. július 26. 07:04 - Critmiss

Mostanában maratoni várakozásokat nyomok a postán, de voltam sajnos bankban is. Az egyik ilyen ácsorgáskor jutott eszembe egy kisgyermekes anyukát látva, hogy milyen menő lenne, ha valaki előreengedné.

Az ilyesmi egyébként is elég ritka, de gondolom a sorszámos helyeken még bonyolítja is a helyzetet. Ezért nagyon jó lenne, ha mondjuk a hat év alatti gyermekükkel érkezők a bejáratnál az ügytípus mellett bejelölhetnék a sorszámkérésnél, hogy kisgyerekkel vannak.

Ilyenkor egy x és fél számjegyet vagy valamilyen más jelzést kapnának, így nem probléma a sorszám. Az ügyeket gyorsan el lehet intézni, ezáltal legalább egy kicsivel könnyebb a gyereknevelés és nem utolsósorban nem kell gyereksírást hallgatnia a többi várakozónak.

Az emberek viszonylag hamar beleszoknának a dologba szerintem minden hőzöngés ellenére, szóval nem is értem, miért nincs még ilyen.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr362173738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deejayy · http://deejayy.hu/ 2010.08.24. 15:01:39

Mert bilibe ért a kezed :)
Minden jött-ment megnyomná a gombot, akkor is, ha nincs vele gyerek.

"Jaaaaa, odakint vár az apjával..."
"Nagyon sürgős, olyan, mintha gyerekkel lennék..."

Rosszabb esetben:

"Na és?"

Critmiss 2010.08.25. 21:48:08

@deejayy: Biztosan lenne ilyen, de nem hiszem, hogy kezelhetetlen lenne. "Na ésre" pedig ott vannak a biztonsági őrök.

deejayy · http://deejayy.hu/ 2010.09.07. 13:50:55

Oké, biztonsági őr szépen elveszi a számot, aztán nyomat neki újat, viszont ekkor is félpercek mennek el azzal, hogy az elvett számot megpróbálják hívni...
süti beállítások módosítása