Critical Miss

Aviva újra

2010. október 14. 07:11 - Critmiss

 

Emlékeztek még a tavalyi Aviva Díjra? Akkor a díjkiosztóra mentem el, most a megnyitóra. Ebben az évben Batykó Róbert, Esterházy Marcell, Németh Hajnal, Katarina Sevic, és két alkotócsoport, a Société Réaliste (Gróf Ferenc és Jean-Baptiste Naudy) és a Tehnica Schweiz (László Gergely és Rákosi Péter) alkotásai között választhat a zsűri és a közönség.

Az előző alkalomhoz hasonlóan jó volt a kiállítás, sok munkát nem ismertem korábban. A megnyitót követően mindenki vad spekulációba kezdett, hogy ki lesz a győztes, Horváth Tibor képzőművész fogadós projektjében egyébként hivatalosan is meg lehet tenni a téteket.

Legtöbbször a következő neveket említették: egyrészt a Societé Réaliste-et nevezték meg, mint akiknek győzniük kellene szakmai alapon, de Németh Hajnalt említették, mint aki a legesélyesebb és egyébként leginkább rászolgált egy ilyen díjra az évek során.

Nekem az ő alkotásai voltak a kedvenceim: az autóbalesetes munka, de az orgonajáték is nagyon jó. Ezenkívül örültem, hogy a Technika Schweiz Mister X-e is ki lett állítva. Tudjátok, ő egyik azoknak a vélhetően nagyon szegény embereknek, akik életvitelszerűen látogatják a különböző sajtóeseményeket és kiállításmegnyitókat, profin leadva a drótot.

November harmadikáig lehet szavazni, aznap egy nagy buli keretében jelentik be a díjazottakat. Este hét, Műcsarnok!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr722366909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betonpanda 2010.10.17. 17:22:59

hú ez nagyon jónak néz ki, el kéne mennem rá..

Critmiss 2010.10.18. 07:46:38

@betonpanda: Gyere el az eredményhirdetésre, bulizunk! :D
süti beállítások módosítása