Critical Miss

Miszcellánia 70.

2011. január 07. 07:22 - Critmiss

Találtam egy blogot, ami a nulla nézettségű Youtube-videókat gyűjti. Általában magukban beszélő emberek szerepelnek bennük, de vicces. (Zero Views)

Egy csávókámnak annyira elege lett a spamekből, hogy feladta az állását és jelenleg abból él, hogy spammercégeket perel. Eddig egymillió dollár jött össze neki. Nem rossz! (Jezebel)

Itt egy nagyon jó kis interjú Salman Rushdie-val az új könyve apropóján. Értékes Angry Birds, Skype és Apple Facetime reklám is egyben. (Wall Street Journal)

Ha érdekel, hogyan készült fel Natalie Portman a Black Swan főszerepére, ez a cikk jó kiindulópont. Egy évig trenírozott, pedig elsősorban csak a felsőtestét mutatták. (The New York Times)

Klassz interjú Vincent Cassellel, aki a filmben a darab rendezőjét játssza és cuki. (Huffington Post)

Nekem úgy rémlik, hogy már hallottam erről, de lehet, hogy akkor még csak kiállítás volt: megnyílt Zágrábban egy múzeum, amit a végetért kapcsolatoknak szenteltek. Tele van olyan tárgyakkal, amik egy-egy pár életében fontosak voltak, így kertitörpéktől hányószacskóig minden van benne. Az egészet a hozzájuk fűződő sztorik teszik érdekessé. (Economist)

Ha balga módon még mindig hiszel az információtúltengésben, olvasd el ezt a cikket. Azt mutatja be, hogy a könynyomtatás megjelenésével pont ugyanolyan pánik kezdett el terjedni, mint az utóbbi években az internet térnyerésével. Azt is bemutatja, hogy akkoriban milyen módszerekkel próbáltak az emberek úrrá lenni a sok információn. (Boston Globe)

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr822553167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása