Critical Miss

Miszcellánia

2008. november 02. 08:59 - Critmiss

Vigyázat, divattémák!

Lányok, rossz hírem van. Iszonyatosan szép cipőket dobtak most piacra. A United Nude, amit egy Rem Koolhaas nevű építész alapított, hihetetlen jó kollekciót tervezett. Vagy ezt már mondtam, csak másképp? :) Úgy fájdítja a szívet, hogy az már fáj. :D Csak egy példa:

 

 

 

 

 

 

 

Van egy site, a Mrs. O, ami csak azzal foglalkozik, hogy Michelle Obama mikor mit vett fel. Tetőtől talpig megnézik és általában sikerrel kiderítik, hogy mi honnan van. Például viszonylag sokszor jelenik meg J. Crew-ban, ami olyan, mint a Zara, csak egy kicsit drágább. És gyakran vásárol online. Ahogy ő maga mondta: ”When you don’t have time, you’ve got to click.” Yepp.

Franca Sozzani, az olasz Vogue főszerkesztője, akinek a júliusi fekete számot köszönhetjük, a novemberi férfi Vogue-ban Arfikát tette meg központi témának, és a bevétel felét valamilyen afrikai ügy megsegítésére költi. Nem lesznek benne több száz, meg ezer dolláros ruhák törzslakókon, ami már önmagában pozitív. (Jezebel)

Ha így nézne ki a Nestea, nem tudnék ellenállni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asszem ezt nevezhetjük zseniális portfoliónak. Jó, gondolom klassz csapattal dolgozott együtt a pasi, mindenesetre ez a Philip Toledano tud valamit. Például ezt:

 

Plusz egy link Zsombornak a legutóbbi hozzászólásához kapcsolódóan. :) (Jezebel)

 

Szólj hozzá!
Címkék: miszcellánia

A bejegyzés trackback címe:

https://criticalmiss.blog.hu/api/trackback/id/tr28741201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása