Critical Miss

Frizurák

2009. március 29. 14:23 - Critmiss

Folytatódjék a mutogatás! Szóval van itt egy fontos kérdés, szemfülesebbek már tudják is. Az utóbbi hónapokban Bánó András vagy a stylistja úgy döntött, hogy itt a trendváltás ideje és felfrissítik a frizurát. És hát Tarlós Andrásnak is tök jól áll a behajszárítózás, adjunk neki!

Nem tudom, én lehet, hogy ennyi évtized után inkább maradtam volna a régi stylingnál, de mondjátok meg ti. Jó lett, vagy nem lett jó? Megkönnyítendő a döntést ideteszek egy előtte és egy utána képet.

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment
Címkék: tv újságírás

A Nagy Félreértés

2009. március 29. 07:18 - Critmiss

Meg vagyok róla győződve, hogy a háziasszonyok nagy része makacs félreértésben él, már ami a margarinok és testápolók, krémek fóliáját illeti. Ahova csak megyek (még a családon belül is), mindig ott vannak a hűtőkben ezek a lifegős, már félig felszakadt és alig visszasimítható fóliadarabok a margarinos dobozokon.

Pedig szerintem tutira az a lényeg, hogy amíg hetekig, hónapokig raktáron vannak a cuccok, ne jusson be semmi egyrészt, másrészt pedig azért, hogy a vevő láthassa, nem illette senki a mocskos kezével a krémet. Azaz higiénikus.

Miután azonban megvette a háziasszony a cuccot, El_Kell_Távolítani_A_Fóliát. Éhrteem?

Szólj hozzá!

Hejj celeb, celeeeb!

2009. március 28. 07:42 - Critmiss

Mostanában arra jövök haza, hogy a celebek együtt esznek a TV2-n. Már korábban is bele tudtam nézni egyszer-kétszer, szóval kábé lekövettem, ki hányszor és hogyan ciki. Az utóbbi időben azonban egy új trendet vélek felfedezni: elkezdődött a " full rokonozás".

Tudjátok, amikor igazából utálják egymást az emberek és a hátuk közepére nem kívánnak egy egész napot tele főzéssel, műmosollyal, zabálással és beszólásokkal. Ebben a szeretetlen állapotban jön aztán a villantási kényszer. Amikor erődön felül próbálkozol és rongyrázol, csak hogy kényelmetlenül érezze magát a másik.

Na ez kezdődött el ebben a műsorban. Eleinte még csak annyi volt, hogy besegített anyu. Aztán egy hivatásos szakács, aki egészen véletlenül a család legjobb barátja. Aztán már leplezetlenül fizetett személyzet következett. Utána jöttek a minikoncertek énekessel, zenekarral. A héten meg már ott tartunk, hogy lovardát bérelnek ki jelmezekkel, behangosított énekessel, világítással, meg mittomén mivel.

Szóval totálisan elharapódzott az egymásra licitálás, ami miatt lassan már a celebek is a Provident célközönségévé válnak. Persze biztos megoldják a tévével társfinanszírozásban, de azért vicces belegondolni, hogy hova vezethet még ez.

Szólj hozzá!
Címkék: tv tv2 trend

Hát kösz

2009. március 27. 07:03 - Critmiss

Kognitív disszonanciába kerültem: feloldhatatlan helyzetbe hozott ez az új McDonald's szendvics, az M. Ugyanis nézzétek csak, milyen szlogennel subheadline-nal (!!!) hirdetik:

Megismétlem a gyengébb szeműek kedvéért: "Színtiszta, zamatos marhahússal."

Ezek szerint eddig nem is rendes marhahúst ettem, hanem valamilyen katyvaszt. Marhahúst - valamivel. Azzal még ki tudnék egyezni, hogy ez kicsit jobb, mert mondjuk megmasszírozzák a bocikat, míg a mezőn legelésznek és sörrel itatják őket, de ezzel a szlogennel vajon mit akartak?

Nem változtat a dolgon, hogy aztán odaírják, hogy kiváló minőségű marhahús van benne.

Én rögtön kényelmetlenül éreztem magam, mert arra gondoltam, hogy nem vagyok normális, hogy szemetet zabálok. Emiatt én lehet, hogy mostmár sokkal kevesebbszer fogok sajtburgerezni, sőt.

Mindenesetre lehet, hogy ez a kampány magasan pozicionálta az új terméket, de hogy a régieket teljesen a mélybe rántotta ezzel a szlogennel subheadline-nal (!!!!), az is tuti. Ezért én ezt egy hatalmas nagy FAIL-re értékelem.

14 komment

Lány üt fiút

2009. március 26. 07:08 - Critmiss

Mindig foglalkoztatott a női pofon kérdése. Legutóbb ez a kép volt, ami miatt elfilóztam ezen:

Főleg gyerekkoromban láttam ilyet, viszonylag sokszor pördültek a nyaklevesek. Én viszont sosem mertem ilyesmit tenni.

Később is többször voltam szemtanúja élből lendülő pofonoknak, és nem tudom eldönteni, miért. Talán ezeknek a kislányoknak, lányoknak azt mondták, hogy így védjék meg magukat? Úgy tanultam, hogy a nők inkább verbálisan agresszorkodnak, mégis tényleg többször láttam, hogy elcsattan egy-egy pofon.

Ez pedig elég súlyos, hiszen mindig azon problémázunk, hogy minket a férfiak bántanak. Akkor meg szerintem nem engedhetjük meg magunkak, hogy ugyanolyanok legyünk. Hejj!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Stratégiát váltott a WinZip

2009. március 25. 07:07 - Critmiss

Komolytalan hét, 3. poszt.

Biztosan láttátok már ti is, én mindenesetre ritkán használom a WinZip-et, szóval meglepett, hogy stratégiát váltottak és új módszerrel akarják rávenni a felhasználókat a fizetésre. Mégpedig az örök és múlhatatlan meggyőzőerőre - a cukiságra - bízták magukat. Tessék megnézni:

Olcsó, de teljesen működik.

Mit gondoltok? Szerintem a cukiság olyan alapvető éltető elem, mint a víz, a levegő vagy a Túró Rudi. Persze nem akarok senkit befolyásolni. :)

 

2 komment
Címkék: marketing cuki

Zombikérdés

2009. március 24. 07:38 - Critmiss

Ez egy mutogatós hét lesz, mostmár látom. Szóval adott itt ez a fiatalember az első képen (a barkácsminőségért bocsi). A Givenchy márkát hivatott reklámozni, azaz arra rávenni a kőgazdagokat, hogy vegyenek párat a design-cuccokból. Már csak az a kérdés, hogy miért döntött úgy az art director, majd a marketingcsapat, hogy ez így jó lesz. Mi lehet az a márkaérték, amit mindez hangsúlyozni hivatott?

És vajon ez egy trend lesz? Pár hajtással később egy másik zombifiú figyel a Diesel hirdetésében. Bizarr.

2 komment

Nyaktörő pórázok

2009. március 23. 07:33 - Critmiss

Ahogy jeleztem, ez egy komolytalan hét lesz. Enjoy it!

Volt már jogalkotási javaslatom majd' egy éve, a mostani nagyon egyszerű és minden valószínűség szerint nagyon hasznos lenne. És lehet, hogy nem is jogalkotás kellene hozzá, hanem egy szemfüles fogyasztóvédelmi főfelügyelő.

Biztos mindenki ismeri ezeket a kihúzható pórázokat, amikkel főleg kisebb méretű kutyákat sétáltatnak. Engem a frász is kiver tőlük, főleg ha futok vagy éppen bringázom. Gyalog sem feltétlenül látom, hogy most van-e ott póráz előttem egy méterrel vagy nincs, nemhogy nagyobb sebességgel haladva.

Szóval alapvető szabállyá tenném, hogy élénk, neon színű póráz jöjjön ki ezekből a kis biszbaszokból, amik ráadásul fluoreszkálnak. Ha muszáj, akkor tegyék vastagabbá, nekem mindegy, csak oldják meg.

 

4 komment
süti beállítások módosítása